Menu Sluiten
Dutch NL English EN French FR German DE Portuguese PT

Uw vertrouwde partner bij de aankoop, onderhoud en nog veel meer aan uw Tesla.

Wij zijn er absoluut van overtuigd dat elektrisch rijden de toekomst is en zijn dan ook heel erg blij om er deel van uit te maken.

Waar het allemaal begon

Ons verhaal begint met Wonitrol een schadeherstelcentrum met 6 vestigingen in België. Naast de voor de hand liggende focus op kwaliteit en service, werden deze vestigingen gemanaged met veel aandacht voor, en zware investeringen in, energie-efficiëntie en ecologie.

Met deze mentaliteit was het voor ons duidelijk dat we alleen maar elektrische auto's konden besturen. Daarom bestelden we in 2014 onze eerste 4 Tesla's. Het spreekt voor zich dat we meteen het Tesla-virus hebben gegrepen.

Nadat we het 'go to'-adres werden voor alles wat met het merk te maken had, kwamen we tot de ontdekking dat er niet veel mensen zo geïnformeerd zijn als wij. Dus zijn we begonnen met de aankoop van 1 model S om het door te verkopen en te kijken of er een markt was. Van de ene verkoop kwam een tweede, een derde en ...... de rest is geschiedenis.

Sindsdien hebben we honderden Tesla's in heel Europa geruild en zijn we goede vrienden geworden. Van Finland tot Portugal, van het Verenigd Koninkrijk tot Roemenië. Meer dan 40% van onze omzet heeft altijd de Belgische markt verlaten. Dankzij deze snelle groei konden we onze hobby en passie snel omzetten in onze banen.

Bedankt aan Wonitrol voor de financiële steun. Hierdoor konden we sneller groeien dan we ons ooit hadden kunnen inbeelden.

Technologie dat we gebruiken

Zonnepanelen sinds 2009
Elektriciteitsopslag door de eerste 2 Tesla Powerpacks in Europa
6 gratis bestemmingsladers (22 kW).
Warmterecuperatie op de spuitcabines -
nog steeds uitzonderlijk vandaag
Verdunnervrije verfreinigingstechnieken -
waardoor we in de laagste verontreinigingscategorie terecht zijn gekomen in plaats van in de middelste categorie, waar alle anderen zich in bevinden.
Luchtgedroogde transparante lakken  -
traditionele blanke jassen hebben 70° C verwarming nodig om te drogen en dus enorme hoeveelheden energie te drogen.

Weversstraat 16
1840 Londerzeel
België

 • verkoop en werkplaats

  Maandag tot vrijdag

  9u - 12u

  13u - 17u

  Altijd beschikbaar via videochat.
 • verkoop

  zaterdag

  10u - 15u

 • verkoop

  zondag

  Gesloten maar beschikbaar via e-mail.
  • WORKSHOP EN PLANNING

  BIC: KREDBEBB

  IBAN: BE54736035757597

  BTW: BE0676.432.468

 • Dutch NL English EN French FR German DE Portuguese PT
  ....en google vertalen...